ΤΡΟΠΟΙ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Tα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με τους παρακάτω τρόπους.

  • ΜΕ COURIER (για αγορές μέχρι 3 κιλά)
  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Παραγγελίες μεγάλου όγκου ή βάρους αποστέλλονται μόνο με μεταφορική εταιρεία.

Για όλη την Ελλάδα παραδίδουμε δωρεάν μέχρι το πρακτορείο μεταφοράς που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Για μεταφορά στη περιοχή σας ισχύουν οι χρεώσεις του πρακτορείου που επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η πληρωμή των μεταφορικών γίνεται στον μεταφορέα κατά τη παραλαβή και αφού πρώτα έχει ελεγχθεί το δέμα παράδοση γίνεται σε ισόγειο χώρο και όχι σε όροφο. Ορισμένα πρακτορεία δεν παραδίδουν κατ’οίκον και η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από την έδρα τους.

Στις αποστολές με μεταφορική δεν ισχύει η αντικαταβολή. Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται μετά την επιβεβαίωση της εξόφλησης και κατόπιν συνεννόησης  με το κατάστημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα προϊόντα συνοδεύονται μόνο με δελτίο αποστολής. Στις περιπτώσεις αυτές, αφού ενημερωθούμε για την ορθή παράδοση, οι αποστολές τιμολογούνται και τα παραστατικά πώλησης (Αποδείξεις Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγια Πώλησης) αποστέλλονται, εντός το πολύ 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Για την περιοχή της Αττικής:

Εκτός των προαναφερόμενων τρόπων, μπορείτε αν θέλετε να παραλάβετε δωρεάν τα προϊόντα με δικό σας μέσο από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ΑΤΤΑΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ διεύθυνση Πολυκράτους 36-Ρέντης τηλ. 2109430968.

Επίσης μπορεί  να γίνει παράδοση στο χώρο σας με συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών. Για να μάθετε το κόστος των μεταφορικών επικοινωνήστε με το κατάστημα μας. Η παράδοση μεγάλου όγκου προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου.

Για την Θεσσαλονίκη:

Μπορείτε αν θέλετε να παραλάβετε δωρεάν ορισμένα προϊόντα με δικό σας μέσο από τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας που εδρεύουν εκεί (πχ Baklatsidis, Karag, Tema, Blanco, Macart, Sanitec, Acrilan, Adamidis κα) και να αποφύγετε το κόστος των μεταφορικών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα μας.

Ενδεικτικά τα κόστη μεταφοράς στις περισσότερες περιπτώσεις κυμαίνονται ως εξής:

Πλακάκια (κιβώτιο) 4 – 7 €
Πλακάκια/Είδη Υγιεινής (παλέτα) 25 – 75  €
Έπιπλα Μπάνιου 10 – 25 €
Νιπτήρες 5 – 10 €
Στήλες ντους 5 – 10 €
Καμπίνες 7 – 15 €
Λεκάνες Τουαλέτας 7 – 15 €
Ντουζιέρες 7 – 20 €
Νεροχύτες Κουζίνας 5 – 15 €

 

Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων

Τα αποστελλόμενα προϊόντα ελέγχονται πριν παραδοθούν στις εταιρείες μεταφορών και από την εταιρεία μας και από τους μεταφορείς. Για καταστροφή προϊόντων που προέρχεται από την μεταφορά των προϊόντων δεν ευθύνεται η εταιρεία μας καθώς τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και του μεταφορέα (σε αυτές τις περιπτώσεις συνιστούμε επικοινωνία του πελάτη με το πρακτορείο μεταφορών πριν την μεταφορά).

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να ελέγχετε το περιεχόμενο του δέματος κατά την παραλαβή και παρουσία του μεταφορέα, για να διαπιστώσετε τυχόν φθορές των προϊόντων σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Σημειώνεται ότι ο μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να παραμείνει κατά τη διαδικασία αποσφράγισης των προϊόντων μεταφορική εταιρεία έχει υπογράψει και παραλάβει ως άρτιο προς μεταφορά το εμπόρευμα οπότε αυτό ταξιδεύει με την ευθύνη του μεταφορέα.

Σε περίπτωση χτυπημένου προϊόντος να ζητάτε απο το μεταφορέα να πιστοποιεί γραπτώς και να υπογράψει στο χαρτί της φορτωτικής ότι είναι κατεστραμμένο.